At Beltrami, we are working on a new brand style. It will reflect the incessant dedication we put in extracting, producing and distributing high quality natural stone and blended materials. And it will show that we are a proud member of Brachot, which is worldwide renowned for its innovation and durability. And just like our landscape & surface materials, our brand style will not only be a joy to look at, but also able to stand any test of time. It’s the flag under which we will keep delivering you unequalled value – today, tomorrow and forever.
Meet our new look! Click here.

Waarom kiezen voor natuursteen?

 

KIEZEN VOOR NATUURSTEEN IS KIEZEN

VOOR EEN UNIEK PRODUCT,

AFKOMSTIG VAN DE NATUUR.

 

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een uniek product, afkomstig uit de natuur. De schoonheid, elegantie en rijkdom die het materiaal uitstraalt is niet te evenaren. Het authentiek, tijdloos karakter en de duurzaamheid van natuursteen bieden een absolute meerwaarde aan elke woning of project! Een terras, oprit, binnenbevloering, wand, interieurafwerking of gevel in natuursteen is gegarandeerd een duurzame en juiste keuze!

Mooier met de tijd

De authentieke schoonheid van natuursteen wint met de jaren aan pracht. In tegenstelling tot de meeste andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn kwaliteiten. Kiezen voor natuursteen is dan ook kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal.

De natuur valt niet te imiteren

Ondanks verwoede pogingen om de schoonheid van natuursteen te imiteren, is men er nooit in geslaagd dezelfde eigenschappen in één materiaal te verenigen. De uitstraling van natuursteen blijft onevenaarbaar.

Creatieve mogelijkheden

Natuursteen is met zijn talloze formaten, afwerkingen en uitvoeringen een haast onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor elke toepassing: oprit, terras, pad, gevel, wand, bevloering,... zijn er geschikte materialen met talloze mogelijkheden.

Een keuze voor het leven

Een natuursteen vloer of wand zorgt voor jaren uniek woon- en leefplezier. Heel wat materialen zijn trouwens een stuk minder duur dan u op het eerste zicht zou denken en bovendien biedt natuursteen een aanzienlijke meerwaarde aan uw eigendom, een niet te onderschatten bonus bij een eventuele verkoop.

cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3