At Beltrami, we are working on a new brand style. It will reflect the incessant dedication we put in extracting, producing and distributing high quality natural stone and blended materials. And it will show that we are a proud member of Brachot, which is worldwide renowned for its innovation and durability. And just like our landscape & surface materials, our brand style will not only be a joy to look at, but also able to stand any test of time. It’s the flag under which we will keep delivering you unequalled value – today, tomorrow and forever.
Meet our new look! Click here.

Stones & Stories

Selectie natuursteenblok in groeve
Kwaliteitscontrole in de groeve
Selectie natuursteenblok in de groeve
Groeve
Groeve
Groeve
Groeve
Groeve

IN ELKE STEEN

SCHUILT EEN UNIEK VERHAAL.

BELTRAMI VERTELT HET JOU GRAAG.Beltrami geeft zijn exclusieve trouw aan natuursteen en draagt dit met een uitgesproken passie uit. Klanten die op zoek zijn naar meerwaarde weten immers dat niks kan tippen aan de schoonheid, rijkdom en elegantie van échte natuursteen.

 

 

Product of passie?

Natuursteen is geen product. Natuursteen is een passie. Daarom reist Beltrami de wereld rond op zoek naar de meest duurzame, exclusieve en karaktervolle natuursteen. Onderweg liggen de verhalen voor het grijpen. Elke steengroeve heeft een eigen geschiedenis. Elke steen heeft een eigen historie.

Stones tell stories

Met 30 jaar expertise in natuursteen kan Beltrami berusten op zijn ervaring en knowhow binnen de natuursteensector. De focus ligt op ‘innovatie' in natuursteen. En voor Beltrami  is innovatie geen modewoord, wel een werkwoord. In alle bedrijfsprocessen moet het verhaal kloppen: van de duurzame ontginning in de groeves tot het meedenken met de architect en bouwheer tijdens het verloop van een project.

Zo zijn het vaak onze klanten die ons uitdagen om de juiste steen voor elk project te zoeken. En omdat we de volledige productieketting van ontginning tot levering in eigen beheer houden, kunnen we ook ingrijpen van bij de oorsprong. Je wenst een tegel buiten categorie? Dan zoeken wij voor jou een steengroeve buiten categorie.

Daar ligt het unieke karakter van natuursteen: alles is mogelijk. Andere bouwmaterialen zijn vaak gebonden aan standaard formaten en industriële series. Natuursteen is enkel gebonden aan de natuur. En die is altijd gedurfd, organisch, anders en puur. Daardoor kan Beltrami aparte formaten, speciale afwerkingen en uitzonderlijke hoeveelheden leveren.

Hoe klinkt uw verhaal?

Natuursteen leeft. Of beter nog: natuursteen leeft met je mee. Je werkt en feest op je vloer. Je morst en leeft op je vloer. En bij elk mooi moment is de vloer of wand een stille getuige. In het natuurlijke lijnenspel herkennen je klanten hun eigen levensverhaal na een tijdje. En daarom doen wij onze job graag. Samen met jou. Heb jij een uniek project voor ogen? Vertel erover. En laat ons samen aan dat verhaal schrijven.

cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3