Showroom

BELTRAMI
SHOWROOM EN TUINPARK
STONE GALLERY

Enkel op afspraak te bezoeken.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Industriezone Harelbeke-Zuid A3040/3050
Venetiëlaan 22
8530 Harelbeke

OPENINGSUREN

Showroom & Stone Gallery (op afspraak): 

  • Maandag tot vrijdag: van 09u tot 12u30 en van 14u tot 17u
  • Zaterdag: van 09u tot 12u30

Afhalingen (op afspraak): 

  • Maandag tot donderdag: van 7u tot 17u30 doorlopend
  • Vrijdag: van 7u tot 16u doorlopend
  • Zaterdag: gesloten

Sluitingsdagen 2020

Jouw rondleiding, ons advies

Een sfeervolle setting, mét aangelegd tuinpark en in totaal goed voor een oppervlakte van 1.650 m². We heten je met veel plezier welkom in onze stijlvolle toonzaal met verschillende ruimtes in natuursteen!

Zowel binnen als buiten kun je er bijzondere natuursteentegels en -platen bewonderen. Neem in onze voorraad gerust de zorgvuldig gekozen selectie van tegels en platen onder de loep, en kies er zelf jouw tegels of platen uit.

Om een kwalitatieve aanpak te garanderen, kun je ons enkel bezoeken op afspraak. Zo hebben onze ervaren adviseurs zeker de geschikte tijd en ruimte om je te ondersteunen.
Wij stellen u met veel plezier onze uitgebreide reeks natuursteen voor en houden hierbij graag rekening met uw wensen en behoeften.

Voor een gepersonaliseerd advies voor tuin en/of oprit, voorzien wij een 30 minuten. Voor de uitwerking van een interieurprojecten mag je rekenen op 1 uur begeleid advies. Gezien de goed gevulde agenda van onze medewerkers, vragen wij u rekening te houden met deze tijdslots en raden wij u aan tijdig te arriveren.

Graag laten wij ook weten dat wij als groothandel in natuursteen enkel rechtstreeks verkopen aan professionele partijen uit de bouwsector. Uiteraard ben je als particulier, architect of interieurarchitect altijd welkom om onze showroom met tuinpark, de Stone Gallery en voorraad tegels te bezoeken.

Showroom
Stonelab
Buitenpark
Stone Gallery
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3