B Stories

Opfrisbeurt voor platenafdeling

10 september 2015

De trend is duidelijk: natuursteen wint aan interesse. Dat merk je aan allerhande imitaties in bouwmaterialen, maar ook aan het gebruik van natuursteenprints in onder meer mode en behang.

En gelukkig ook aan het gebruik van de natuursteen zelf. Met meer dan 30 jaar ervaring in dit natuurproduct moderniseerde Beltrami onlangs zijn platenafdeling en stemde het zijn aanbod beter af op de vraag van de markt naar materiaalsoorten, afwerkingen en trends in kleuren en toepassingen.

Het resultaat is een grote keuze natuursteenplaten - van klassiek tot de meer exclusieve materialen - opgedeeld in 3 categorieën: het budgetvriendelijke BMC (Beltrami Marble Composite), het hoogkwalitatieve BQS (Beltrami Quartz Surfaces) en BNatural, een collectie die zowel klassieke granieten en marmers als de meer bijzondere materialen bevat.

Binnen BNatural blijken vooral de witte, pure marmers zoals Bianco Carrara, Calacatta en Statuario heel gegeerd te zijn. Maar het liefst wil Beltrami de hele collectie opentrekken. Niet zozeer in de breedte, wel in de diepte. Met vooral meer diversiteit en keuze in formaten, materiaalsoorten en afwerkingen door een intensere samenwerking met geprezen nationale en internationale leveranciers. Zo werkt Beltrami al heel nauw samen met Carrières du Hainaut die zorgt voor de op-en-top Belgische blauwe hardsteen. Naast deze gekende klassieker wil Beltrami architecten en particulieren in de toekomst nog meer gaan inspireren met bijzondere materialen, formaten en afwerkingen - op maat van de klant.

Platenmagazijn
Platenmagazijn
Platenmagazijn
Platenmagazijn
Platenmagazijn
Platenmagazijn
Platenmagazijn
Platenmagzijn
Platenmagazijn
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3