B Stories

Nieuw bij tegelmerk Beltrami: keramische buitentegels

15 maart 2021

Vanaf 2021 neemt Beltrami het keramische tegelgamma voor buiten van Brachot Family Member Stoneasy.com mee onder haar vleugels. Hiermee wordt het aanbod aan tegels voor buiten uitgebreid met de keramische buitentegels OCS en de verfijnde Manifattura Italiana reeks. Zo wordt Beltrami een waardvol productmerk dat excelleert in tegels in natuursteen en ‘blended materials' voor binnen en buiten.

Keramische zwembadboorden en plage-tegels voor een zomer vol plezier

Wie zichzelf wil trakteren op een zomer boordevol watergenot, kan voortaan ook kiezen voor een flink uitgebreid aanbod keramische zwembadboorden uit het OCS gamma. Keramische zwembadboorden in type 1 (met rechte boord) vind je in formaat 60x30 cm in de materialen:

  • Basaltino
  • Biscuit Beige
  • Biscuit Grey
  • Bluestone Grigio
  • Cemento Light
  • Pepperino Dark
  • Travertino
FOTO

Zoek je keramische zwembadboorden in type 3 (met rechte overhangende boord), dan vind je bij Beltrami de Basaltino, Biscuit Grey, Bluestone Light Grey, Cemento Light of de Pepperino Dark in formaat 80x40 of 60x35 cm.

Krijg je er maar niet genoeg van? Dan hebben we nog een laatste zomerse toemaatje: keramische ‘plage tegels' in 120x60 cm voor ín het zwembad in het populaire Basaltino of Bluestone Light Grey.

Nieuwe kleur Luce in de keramische houtlooktegels Legno

Natuurlijke materialen zoals hout zijn al een hele tijd terug in opmars, en die trend belooft zich nog een hele tijd verder te zetten. De keramische houtlooktegels voor buiten van Manifattura Italiana waren tot op heden beschikbaar in de kleuren Silver en Miele.

Daar komt vanaf 2021 een derde kleur bij: Luce. Het combineert het warme en natuurlijke uitzicht van gebleekt hout (formaat 120x30 cm) met alle voordelen die keramische tegels voor buiten te bieden hebben.

FOTO LUCE

Kom je de keramische buitentegels van Beltrami graag in het echt bewonderen?

Dat kan! Onze toonzaaladviseur ontvangt jou graag op afspraak in onze binnen- en buiten showroom in Harelbeke.

Maak hier je afspraak
FOTO
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3