Samen tegen het virus!

Showroom is geopend na afspraakMax. 2 personen per gezin.
Een bezoek duurt maximaal 30 minuten.

  Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?


  Enkel op afspraak

  GEÏNSPIREERD DOOR @BELTRAMIBELGIUM

  Inspireer anderen en pronk met je realisatie in natuursteen door #Beltrami te taggen in je Instagram-foto's.

  B stories

  Harmonie in eigen tuin en rond het zwembad

  Duurzaamheid uit zich in onze materialen, in onze manier van produceren en in onze manier van harmonieuze omgevingen mee vorm te geven. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het buitenaanbod van Beltrami en droom weg, samen met je vrienden en familie.

  +

  Nieuw bij Beltrami: keramische buitentegels

  Nieuw in het aanbod van Beltrami: keramische tegels voor buiten in twee reeksen: het uitgebreide aanbod van OCS en de verfijnde designs van Manifattura Italiana. Ook de bijhorende afwerkingen zijn beschikbaar voor een harmonieus resultaat

  +

  Trendwatcher en kleurenexperte Hilde Francq introduceert trendmood Revive 2

  Hilde Francq, trendwatcher en kleurenexpert, blikt in haar Color Trend Report 2021/2022 vooruit op de trends over kleur, materiaal en interieur. 'Revive 2' is het eerste kleurenpalet dat Beltrami graag vertaalt naar jouw interieur.

  +

  3.200 vierkante meter Indische zandsteen voor chocoladeparadijs

  In Luxemburg opende eind 2019 Casa Ferrero. De Italiaanse zoetwarenfabrikant bouwde een gloednieuw kantorencomplex. Een referentieproject voor de architectuur waar de Indische zandsteen de vloer siert.

  +

  Natuursteen: het ingrediënt voor jouw ideale staycation en tuinbeleving

  Een zomerlang in je tuin vertoeven? Met een buitenomgeving in harmonie waar natuursteen van je terras langheen het zwembad tot in je poolhouse doorvloeit maak je er een aangenaam verblijf van. 

  +
  cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3