Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 Enkel op afspraak 

GEÏNSPIREERD DOOR @BELTRAMINATURALSTONE

Inspireer anderen en pronk met je realisatie in natuursteen door #Beltraminaturalstone te taggen in je Instagram-foto's.

B stories

Natuursteen: het ingrediënt voor jouw ideale staycation en tuinbeleving

Een zomerlang in je tuin vertoeven? Met een buitenomgeving in harmonie waar natuursteen van je terras langheen het zwembad tot in je poolhouse doorvloeit maak je er een aangenaam verblijf van. 

+

Je terras in natuursteen schoonmaken? Piece of cake dankzij deze onderhoudsproducten!

Een fikse regenbui doet al wonderen voor je natuursteentegels! Verkies je toch om je terrastegels grondiger te reinigen? Klaar de klus dan met de juiste onderhoudsproducten voor natuursteen.

+

Beltrami presenteert: de belangrijkste interieur- en tegeltrends van het moment!

Beltrami neemt jou mee langsheen de meest in het oog springende interieurtrends van 2020, en vertaalt dit naar een bijzonder ogend aanbod in natuursteen voor binnen en buiten. 

+

Tegels in natuursteen voor buiten: ideaal voor je terras en rond je zwembad

Met tegels in natuursteen voor buiten combineer je het beste van alle werelden. Buitentegels in natuursteen rond je zwembad, poolhouse of op terras zijn stijlvol, duurzaam en van absolute topkwaliteit!

+

Wegenwerken - Omleiding Venetiëlaan vanaf 20/01/2020

Door de heraanleg van het Bedrijventerrein Harelbeke Zuid kan u Beltrami enkel nog bereiken door de omleiding via de Harlemboislaan te volgen.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3