Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids

B stories

Haal je terras uit zijn winterslaap!

Benieuwd hoe je de tegels van je natuursteen terras het best kan reinigen en onderhouden? Beltrami zet drie steengoede onderhoudsproducten voor terrastegels in natuursteen voor jou op een rijtje.

+

Natuursteen- en tegeltrends voor 2019

Living Coral is dé trendkleur van 2019. Maar hoe pas je die nieuwe woontrends nu toe op je interieur? Vloer, wand, keuken of badkamer: Beltrami zet de natuursteen- en tegeltrends voor 2019 voor jou op een rijtje.

+

Geef je keuken een unieke uitstraling met natuursteen

Natuursteen is sterk en stijlvol én wordt mooier met de jaren. Laat dat nu net drie kenmerken zijn die we met zijn allen in onze keuken willen zien terugkeren. Voeg daar een ruime keuze aan natuursteen, een eenvoudig onderhoud en een goede kras-, vlek- en zuurbestendigheid aan toe en je weet meteen waarom natuursteen een uitstekende keuze is voor je werkblad, tafel, gootsteen, spatwand én keukenvloer.

+

Een trendy groene oase op Interieur 2018

Binnenkort - van 18 tot 22 oktober - is het weer verzamelen geblazen in Kortrijk Xpo voor Interieur 2018. Dit jaar is een feesteditie; het is namelijk al de vijftigste keer dat het plaatsvindt. Reden te meer, vond de natuursteenprofessional Beltrami Natural Stone, om met een opmerkelijke stand uit te pakken...

+

Tijdloze trend: natuursteen als wand- of gevelbekleding

Iedereen kent natuursteen als terras- of vloertegel of als werkblad in de keuken. Maar mag het eens wat anders zijn? Volg de trend en kies voor een wand- of gevelbekleding in natuursteen. Zowel binnen als buiten verleent een muur van natuursteen je woning een unieke uitstraling en dankzij het eindeloze spel van materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen heb je een enorme bron van inspiratie.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3