Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 Enkel op afspraak 

GEÏNSPIREERD DOOR @BELTRAMINATURALSTONE

Inspireer anderen en pronk met je realisatie in natuursteen door #Beltraminaturalstone te taggen in je Instagram-foto's.

B stories

Beltrami presenteert: de belangrijkste interieur- en tegeltrends van het moment!

Beltrami neemt jou mee langsheen de meest in het oog springende interieurtrends van 2020, en vertaalt dit naar een bijzonder ogend aanbod in natuursteen voor binnen en buiten. 

+

Wegenwerken - Omleiding Venetiëlaan vanaf 20/01/2020

Door de heraanleg van het Bedrijventerrein Harelbeke Zuid kan u Beltrami enkel nog bereiken door de omleiding via de Harlemboislaan te volgen.

+

Brachot-Hermant Group zet verder in op verticale integratie

Overname productie-unit ADHL (Les Ateliers du Haut Languedoc) versterkt positie van de Belgische natuursteenprofessional Brachot-Hermant Group in Frankrijk.

+

Pepperino Dark, één van de winnaars van de Designregio Kortrijk award.

Om het water dichter bij de Kortrijkzanen te brengen werden de kades aan de Leie vlak bij de historische Broeltorens verlaagd. Speciaal voor dit project ontwikkelden we de nieuwe afwerkingstechniek Gelido. Deze Gelido-techniek is een combinatie van verschillende afwerkingstechnieken. Hij maakt het oppervlak van de steen ruw maar geeft toch een egaal uitzicht en zorgt ervoor dat de Leieboorden gemakkelijk begaanbaar zijn, zonder slipgevaar.

+

Tegels in natuursteen voor buiten: ideaal voor je terras en rond je zwembad

Met tegels in natuursteen voor buiten combineer je het beste van alle werelden. Buitentegels in natuursteen rond je zwembad, poolhouse of op terras zijn stijlvol, duurzaam en van absolute topkwaliteit!

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3