Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 Enkel op afspraak 

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids

B stories

Brachot-Hermant Group versterkt positie in Frankrijk door overname groeve Emile Rebillon

Brachot-Hermant Group neemt sinds kort de ontginnings- en productieactiviteiten over van de Emile Rebillon groeve, gelegen in het Bretonse Perros-Guirec. Met deze overname verstevigt Brachot-Hermant Group haar positie als belangrijkste producent van de graniet Rose de la Clarté en wordt de verdere internationale expansie ondersteund. Brachot-Hermant Group is tevens eigenaar van de dichtbij gelegen SAG-sites (Société Armoricaine de Granit), eveneens actief in de ontginning van de roze graniet.

+

Tegels in natuursteen voor buiten: ideaal voor je terras en rond je zwembad

Met tegels in natuursteen voor buiten combineer je het beste van alle werelden. Buitentegels in natuursteen rond je zwembad, poolhouse of op terras zijn stijlvol, duurzaam en van absolute topkwaliteit!

+

Beltrami zet schouders mee onder Trustone-Initiatief

Op vrijdag 10 mei 2019 ondertekende Beltrami - samen met de voltallige Febenat confederatie - het Trustone convenant in aanwezigheid van Minister-president Geert Bourgeois.

Trustone is een Vlaams-Nederlands initiatief waarbij overheden, vakbonden, ngo's en de natuursteensector afspraken maken voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen uit risicolanden zoals India en China.

+

Haal je terras uit zijn winterslaap!

Benieuwd hoe je de tegels van je natuursteen terras het best kan reinigen en onderhouden? Beltrami zet drie steengoede onderhoudsproducten voor terrastegels in natuursteen voor jou op een rijtje.

+

Natuursteen- en tegeltrends voor 2019

Living Coral is dé trendkleur van 2019. Maar hoe pas je die nieuwe woontrends nu toe op je interieur? Vloer, wand, keuken of badkamer: Beltrami zet de natuursteen- en tegeltrends voor 2019 voor jou op een rijtje.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3