Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids 2017

B stories

Opening Stone Gallery! April 2018

Beltrami staat gekend voor haar rijke expertise en constante creatieve innovatie in natuursteen.

Eind april 2018 opent ze daarom haar gloednieuw Stone Gallery: een strak en lichtrijk gebouw van 3.300m² waar zowel populaire, als nieuwe en exclusieve soorten natuursteenplaten alle ruimte en aandacht krijgen die ze verdienen. Naast de klassieke marmers, donkere granieten en tijdloze kalkstenen zal men ook ware eyecatchers als Fior di Bosco, Breccia Imperiale, Sahara Noir, Travertino Nero, Breccia Rosso, Invisible Grey-Gold of Eclipsa Bianca van dichtbij kunnen bewonderen, voelen, vergelijken en selecteren.

In het state-of-the-art Stonelab kunnen de uitgekozen platen bewerkt en verzaagd worden tot maattegels volgens de specifieke wensen van de klant-architect.

Niet alleen de oppervlakte (3.300m²!), maar ook de presentatie van de onbewerkte natuursteenplaten in het zogenaamde etalage-effect zal een unicum zijn binnen de Benelux!


+

Natuursteen terras reinigen: zo pak je dat aan

Guur waaide de kille winter, maar aan alles komt een eind. De dagen lengen en de zon eist stilaan weer haar plaats op. Hoog tijd om een jaarlijkse lenteschoonmaak van jouw terras te plannen. Zo ben je zeker voorbereid en geniet je binnenkort optimaal van een lieflijke lente en zonnige zomer.

+

Natuursteen voor terras: waarom en welke soort?

Je terras aanleggen? Dan krijg je meerdere keuzes. Uiteraard kent elk type zijn voor- en nadelen. Natuursteen blijft de beste keuze voor jouw terras. Waarom? We zetten graag de voordelen op een rijtje én de populairste soorten.


+

Project in de kijker! Natuursteen troef

Architect Bernard De Clerck laat in deze gerenoveerde boerderij de stijlvolle klasse en rustgevende uitstraling eigen aan de hoeve weer helemaal herleven.

In deze 'landelijk moderne' stijl valt de integratie van tal van exclusieve marmers en andere natuursteen onmiddellijk op. Het sierlijk en duurzaam karakter van dit materiaal gaat immers hand in hand met de warme en elegante touch van de woning.

+

Beltrami en Brachot bundelen krachten

Per 10 november 2017 zijn de aandelen van de Beltrami Groep, een internationale groothandel in natuursteen met vestigingen in België (Harelbeke en Brugge), UK en Frankrijk overgedragen naar de groep Brachot-Hermant. De overdracht belooft een sterkere marktpositie en schaalvergroting voor zowel Beltrami en Stoneasy.com als voor Brachot. Dit bewijst dat de continuïteit en consolidatie in de natuursteen- en bouwsector voortduurt.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3