Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. Een geschikt onderhoud is erg belangrijk om een leven lang van je natuursteen te kunnen genieten.

Ontdek het hier

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids 2017

B stories

Woodstone Grey: evenwichtskunst tussen schoonheid en duurzaamheid

Een kleine, smalle ruimte een aangename ambiance en een maximaal gevoel van openheid schenken, is geen makkelijke opdracht.

Toch toont interieurarchitect Michael Lievois met dit project dat door enkele vernuftige ingrepen in de praktische indeling en keuze interieurafwerking het ruimte- en warmtegevoel makkelijk te combineren valt.

 

+

Woontrend 2017: Aardse texturen

Trendwatchers zien steeds vaker aardse tinten opduiken in de woonmode, waaronder terra cotta en bordeaux. Niet alleen de tinten worden dieper en energieker, ook de materialen waarvoor men kiest benadrukken dit warme thema. Gekleurde natuursteen...

+

Opening nieuwe afdeling: Stonelab

Liever een ruwere look? Formaat 64,2 x 64,2 cm? Soft touch? Drie- of zeshoeken? Dit is een kolfje naar de hand van het Beltrami Stonelab.

In deze gloednieuwe afdeling geven we de door u geselecteerde natuursteenplaten uit ons magazijn de afwerking naar keuze en verzagen we ze tot maattegels.

+

Uitgelicht! Paonazza Calacatta

Elegantie en een goede dosis dramatiek zijn slechts enkele woorden die de Italiaanse marmer Paonazza Calacatta typeren.

Deze excentriekeling kenmerkt zich door een witgetinte achtergrond, doorkruist met een onregelmatig spel van donkerblauwe, zwarte en oranje/bruine adering.

Toepassing: interieurafwerking
wand- en vloerbekleding, werkbladen, douchewanden,...

+

Breccia Verde als nieuwe buitentegel

Deze natuursteen kenmerkt zich door onregelmatige steenfragmenten in een groengrijs kleurenpalet.

Beschikbaar in tegels en platen. Ook mogelijk tot gebruik binnenshuis.

+

Beldeco: opmerkelijke retropatronen

Een vintage-look in combinatie met een vleugje eclectische stijl? Beldeco it is!

De kleine natuursteentegels uit de Beldeco reeks kunnen naar hartelust gecombineerd worden in diverse materialen, formaten, afwerkingen, kleuren en diktes. Het resultaat: een creatief en innovatief spel voor een uniek en ietwat speels effect op het interieur!

Beldeco bestaat zowel uit een standaard, als een maatwerk reeks.

 

Ontdek de Beldeco reeks