Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids

B stories

Een trendy groene oase op Interieur 2018

Binnenkort - van 18 tot 22 oktober - is het weer verzamelen geblazen in Kortrijk Xpo voor Interieur 2018. Dit jaar is een feesteditie; het is namelijk al de vijftigste keer dat het plaatsvindt. Reden te meer, vond de natuursteenprofessional Beltrami Natural Stone, om met een opmerkelijke stand uit te pakken...

+

Tijdloze trend: natuursteen als wand- of gevelbekleding

Iedereen kent natuursteen als terras- of vloertegel of als werkblad in de keuken. Maar mag het eens wat anders zijn? Volg de trend en kies voor een wand- of gevelbekleding in natuursteen. Zowel binnen als buiten verleent een muur van natuursteen je woning een unieke uitstraling en dankzij het eindeloze spel van materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen heb je een enorme bron van inspiratie.

+

Welke natuursteen kies ik in mijn badkamer?

Natuursteen is een prima keuze voor je badkamer, zowel voor de vloer, de wanden als voor de interieurafwerking. Waarom? Hij garandeert een luxueuze en unieke look en resulteert in een duurzaam resultaat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je de juiste steen en afwerking kiest. Functioneel én esthetisch

+

Natuursteentrends 2018: interieur & exterieur

Natuursteen bezorgt jouw woning die unieke, stijlvolle en duurzame uitstraling. Binnen én buiten. Maar welke natuursteen kies je eigenlijk waar? Type, kleur, afwerking, formaat,... En ga je voor één concept of twee aparte stijlen voor interieur en exterieur? Een overzicht van de natuursteentrends 2018. What's hot en what's not?

+

Beltrami en Brachot bundelen krachten

Per 10 november 2017 zijn de aandelen van de Beltrami Groep, een internationale groothandel in natuursteen met vestigingen in België (Harelbeke en Brugge), UK en Frankrijk overgedragen naar de groep Brachot-Hermant. De overdracht belooft een sterkere marktpositie en schaalvergroting voor zowel Beltrami en Stoneasy.com als voor Brachot. Dit bewijst dat de continuïteit en consolidatie in de natuursteen- en bouwsector voortduurt.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3