Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids 2017

B stories

Beltrami en Brachot bundelen krachten

Per 10 november 2017 zijn de aandelen van de Beltrami Groep, een internationale groothandel in natuursteen met vestigingen in België (Harelbeke en Brugge), UK en Frankrijk overgedragen naar de groep Brachot-Hermant. De overdracht belooft een sterkere marktpositie en schaalvergroting voor zowel Beltrami en Stoneasy.com als voor Brachot. Dit bewijst dat de continuïteit en consolidatie in de natuursteen- en bouwsector voortduurt.

+

Gespot! Interieurtrend 2018

Met de Heart Wood-trend krijgt het interieur een eerder klassiek en 'veilig' karakter. Een plek waar je helemaal tot rust komt, cosyness en warmte creëert en de batterijen weer helemaal laat opladen.

+

Beltrami en Duurzaam Ondernemen

Beltrami Groep neemt sinds lange tijd zijn verantwoordelijkheid en blijft samen met The Forest Trust - TFT werken aan een meer transparante en betere arbeidsomstigheden in India, China en Vietnam.
Lees hoe we meer dan 600 kinderen terug op school kregen.

+

Trendalert! Let's talk Terrazzo

Inspelend op de laatste trends blaast Beltrami de vintage terrazzo (granito) look en feel nieuw leven in! Een ware eyecatcher als vloerbekleding, of als vrolijke toets aan de muur?

De gloednieuwe Beltrami Terrazzo Line (kortweg BTL) biedt gespikkelde natuursteenplaten uit kwaliteitsvolle en duurzame marmermozaïek, bestaande uit marmerkorrels en cementbindmiddel.

+

Woodstone Grey: evenwichtskunst tussen schoonheid en duurzaamheid

Een kleine, smalle ruimte een aangename ambiance en een maximaal gevoel van openheid schenken, is geen makkelijke opdracht. Toch toont interieurarchitect Michael Lievois met dit project dat door enkele vernuftige ingrepen in de praktische indeling en keuze interieurafwerking het ruimte- en warmtegevoel makkelijk te combineren valt.

 

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3