Banner Buitengids

 

 

Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?


Enkel op afspraak

GEÏNSPIREERD DOOR @BELTRAMIBELGIUM

Inspireer anderen en pronk met je realisatie in natuursteen door #Beltrami te taggen in je Instagram-foto's.

B stories

Trend Pick Antropos 2 - Francq Colors

Hilde Francq, trendwatcher en kleurenexpert, blikt in haar Color Trend Report 2021/2022 vooruit op de trends over kleur, materiaal en interieur. Het tweede kleurenpalet dat we graag vertalen naar jouw interieur is 'Antropos 2'.

+

Inspiratie troef in onze Buitengids 2021

In de nieuwe buitengids 2021 willen we je inspireren met ons aanbod in tegels voor outdoortoepassingen in natuursteen en keramiek, met passende afwerkingen voor een harmonieus geheel.

+

Je terras in natuursteen schoonmaken? Piece of cake dankzij deze onderhoudsproducten!

Een fikse regenbui doet al wonderen voor je natuursteentegels! Verkies je toch om je terrastegels grondiger te reinigen? Klaar de klus dan met de juiste onderhoudsproducten voor natuursteen.

+

Harmonie in eigen tuin en rond het zwembad

Duurzaamheid uit zich in onze materialen, in onze manier van produceren en in onze manier van harmonieuze omgevingen mee vorm te geven. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het buitenaanbod van Beltrami en droom weg, samen met je vrienden en familie.

+

Nieuw bij Beltrami: keramische buitentegels

Nieuw in het aanbod van Beltrami: keramische tegels voor buiten in twee reeksen: het uitgebreide aanbod van OCS en de verfijnde designs van Manifattura Italiana. Ook de bijhorende afwerkingen zijn beschikbaar voor een harmonieus resultaat

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3