Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. Een geschikt onderhoud is erg belangrijk om een leven lang van je natuursteen te kunnen genieten.

Ontdek het hier

Stock platen en tegels

Bent u een Beltrami professional? Klik op STOCK PLATEN of STOCK TEGELS om eenvoudig en snel de beschikbare voorraad van onze platen en tegels te zien. Kies uw favoriete plaat of tegel, plaats uw bestelling en volg alles online op!

Van zulle tot zerk...

Hoe de passie voor natuursteen doorsijpelt in een familie van steenkappers...

Lees het volledige verhaal, en tal van andere inspirerende reportages in onze nieuwe editie van Bmagazine!

Lees meer

B stories

Beltrami kleurt Juice&Beer bar groen

Een terugblik op een geslaagde samenwerking tussen designer Yesmine Sliman Lawtorn en Beltrami. Voor de aankleding van de Juice&Beer Bar op Interieur 2016 pakte Beltrami uit met een bijzonder nobel, exclusief materiaal in een trendy groen jasje: Green Galaxy.
Deze graniet laat zich erkennen door een krachtig, dominant spel van witte en groene adering op een bruingrijze achtergrond. Dit uniek kleurenpalet straalt een zekere imperfectie en extreme expressie uit maar biedt tegelijk elegantie en positieve energie in het interieur.
Met deze niet-alledaagse, eerder gedurfde keuze van de Green Galaxy, trekt Beltrami alle registers open en verzilvert zo haar plaats als trendsetter en innovator in natuursteen.

+

Luce di Carrara: marmer met meerwaarde

Beltrami is exclusief verdeler van de Italiaanse marmercollectie Luce di Carrara. Deze bijzondere designreeks bestaat uit 3 expressieve collecties: Bathroom, Living en Limited Edition. Deze zijn het resultaat van intensieve samenwerkingen met tal van designers als Michael Anastassiades. Ontdek de volledige collectie.

+

Toison d'Or: Brusselse eyecatcher!

Voor de uitwerking van de impressiante wenteltrap en de 600m² wandelruimtes van woon-en winkelcomplex Toison d' Or werd bewust gekozen voor de Tunesische kalksteen Thala Beige in verzoete afwerking. De gevel werd uitgevoerd in de Pepperino Dark gevlamd.

 

 

+

Natuursteen als meerwaardezoeker: gevelbekleding

Een gevel bepaalt mee de architecturale uitstraling van een woning of project. Een rol waar natuursteen zich heer en meester voelt. De schoonheid van natuursteen als duurzame gevelbekleding schuilt in het unieke karakter van iedere steen. Het eindeloos spel van materialen, kleuren, afmetingen en diverse afwerkingen versterkt dit unicum nog meer.

+

Beltrami viert 30ste verjaardag!

Natuursteenbedrijf BELTRAMI uit Harelbeke is jarig. De internationale groothandel met vestigingen in Harelbeke, Brugge, Halesowen (UK) en Fréjus (FR) viert in 2016 haar 30-jarig bestaan. Beltrami is in die tijd uitgegroeid tot dé specialist op gebied van natuursteen.

We schrijven dinsdag 29 april 1986, de dag dat BELTRAMI werd opgericht. Op 23-jarige leeftijd ging Herwig Callewier de uitdaging aan en startte een bijzonder avontuur waarvan hij het succes zelf niet had kunnen inschatten. Het Harelbeeks bedrijf groeide uit tot een absolute trendsetter en innovator in de natuursteensector.

+

Onder de loep

Voor de totaalrenovatie van het Schuman Metrostation werd duidelijk ingezet op Duurzame, Europese Natuursteen. Blikvanger van dienst: de Spaans - Portugese graniet Amarillo San Martino.

Meer toprealisaties!