Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids 2017

B stories

Natuursteen terras reinigen: zo pak je dat aan

Guur waaide de kille winter, maar aan alles komt een eind. De dagen lengen en de zon eist stilaan weer haar plaats op. Hoog tijd om een jaarlijkse lenteschoonmaak van jouw terras te plannen. Zo ben je zeker voorbereid en geniet je binnenkort optimaal van een lieflijke lente en zonnige zomer.

+

Natuursteen voor terras: waarom en welke soort?

Je terras aanleggen? Dan krijg je meerdere keuzes. Uiteraard kent elk type zijn voor- en nadelen. Natuursteen blijft de beste keuze voor jouw terras. Waarom? We zetten graag de voordelen op een rijtje én de populairste soorten.


+

Project in de kijker! Natuursteen troef

Architect Bernard De Clerck laat in deze gerenoveerde boerderij de stijlvolle klasse en rustgevende uitstraling eigen aan de hoeve weer helemaal herleven.

In deze 'landelijk moderne' stijl valt de integratie van tal van exclusieve marmers en andere natuursteen onmiddellijk op. Het sierlijk en duurzaam karakter van dit materiaal gaat immers hand in hand met de warme en elegante touch van de woning.

+

Beltrami en Brachot bundelen krachten

Per 10 november 2017 zijn de aandelen van de Beltrami Groep, een internationale groothandel in natuursteen met vestigingen in België (Harelbeke en Brugge), UK en Frankrijk overgedragen naar de groep Brachot-Hermant. De overdracht belooft een sterkere marktpositie en schaalvergroting voor zowel Beltrami en Stoneasy.com als voor Brachot. Dit bewijst dat de continuïteit en consolidatie in de natuursteen- en bouwsector voortduurt.

+

Gespot! Interieurtrend 2018

Met de Heart Wood-trend krijgt het interieur een eerder klassiek en 'veilig' karakter. Een plek waar je helemaal tot rust komt, cosyness en warmte creëert en de batterijen weer helemaal laat opladen.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3