Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. Een geschikt onderhoud is erg belangrijk om een leven lang van je natuursteen te kunnen genieten.

Ontdek het hier

Stock platen en tegels

Bent u een Beltrami professional? Klik op STOCK PLATEN of STOCK TEGELS om eenvoudig en snel de beschikbare voorraad van onze platen en tegels te zien. Kies uw favoriete plaat of tegel, plaats uw bestelling en volg alles online op!

Van zulle tot zerk...

Hoe de passie voor natuursteen doorsijpelt in een familie van steenkappers...

Lees het volledige verhaal, en tal van andere inspirerende reportages in onze nieuwe editie van Bmagazine!

Lees meer

B stories

KIOSK designregio Kortrijk wordt ingepalmd door BELTRAMI

GESPOT OP DE GRAANMARKT IN KORTRIJK!

Kiosk Designregio Kortrijk volledig ingepalmd door onze grootste passie... natuursteen! Architectenbureau KAAI 7 keerde voor de inrichting van de Kiosk terug naar de roots van het materiaal. Een intrigerende ontdekkingsreis startende van de groeve over de selectie van de geschikte natuursteen tot de finale uitwerking van twee 'pièces-uniques' -tafeltjes uit de Beltrami Collection.

Nog te bewonderen tot 16 januari 2017! Graanmarkt Kortrijk (vlakbij Markt)

+

Beltrami op Stone&Tile 2017 (19&20 januari 2017)

Ontdek in primeur de Beltrami nieuwigheden op het tweedaags vakevent Stone&Tile te Flanders Expo Gent. (do 19 en vrij 20 januari 2017, telkens van 11u tot 20u) Op vrijdag 20 januari vindt de Dag van de Natuursteen plaats, met tal van interessante infosessies en panelgesprekken. Bezoeken? Gratis registratie via www.stone-tile.be.

+

In primeur: Beltrami Collection

Beltrami introduceert haar eigen Beltrami Collection: een minimalistische tafelcollectie waarbij de schoonheid en het pure karakter van natuursteen wordt verenigd in een eigentijds ontwerp. De reeks wordt getypeerd door strakke lijnen en een tijdloos design gecombineerd met de pure elegantie van een tafelblad in natuursteen.
Het tafelblad kan eigenhandig uitgekozen worden in de Beltrami platendepot. Beschikbaar in meer dan 100 verschillende materialen en afwerkingen.

+

Luce di Carrara: marmer met meerwaarde

Beltrami is exclusief verdeler van de Italiaanse marmercollectie Luce di Carrara. Deze bijzondere designreeks bestaat uit 3 expressieve collecties: Bathroom, Living en Limited Edition. Deze zijn het resultaat van intensieve samenwerkingen met tal van designers als Michael Anastassiades. Ontdek de volledige collectie.

+

Toison d'Or: Brusselse eyecatcher!

Voor de uitwerking van de impressiante wenteltrap en de 600m² wandelruimtes van woon-en winkelcomplex Toison d' Or werd bewust gekozen voor de Tunesische kalksteen Thala Beige in verzoete afwerking. De gevel werd uitgevoerd in de Pepperino Dark gevlamd.

 

 

+

Onder de loep

Voor de totaalrenovatie van het Schuman Metrostation werd duidelijk ingezet op Duurzame, Europese Natuursteen. Blikvanger van dienst: de Spaans - Portugese graniet Amarillo San Martino.

Meer toprealisaties!