Breng een bezoekje aan onze showroom en kies zelf uw natuursteen uit ons magazijn

In onze toonzaal nemen wij u mee op wandeling langs materialen, structuren, kleurschakeringen, formaten en afwerkingen.
Ons team van welopgeleide en ervaren medewerkers staan u graag te woord voor professioneel advies!

Bezoek onze showroom

Stock platen en tegels

Bent u een Beltrami professional? Klik op STOCK PLATEN of STOCK TEGELS om eenvoudig en snel de beschikbare voorraad van onze platen en tegels te zien. Kies uw favoriete plaat of tegel, plaats uw bestelling en volg alles online op!

Van zulle tot zerk...

Hoe de passie voor natuursteen doorsijpelt in een familie van steenkappers...

Lees het volledige verhaal, en tal van andere inspirerende reportages in onze nieuwe editie van Bmagazine!

Lees meer

B stories

Natuursteen als meerwaardezoeker: gevelbekleding

Een gevel bepaalt mee de architecturale uitstraling van een woning of project. Een rol waar natuursteen zich heer en meester voelt. De schoonheid van natuursteen als duurzame gevelbekleding schuilt in het unieke karakter van iedere steen. Het eindeloos spel van materialen, kleuren, afmetingen en diverse afwerkingen versterkt dit unicum nog meer.

+

Beltrami viert 30ste verjaardag!

We schrijven dinsdag 29 april 1986, de dag dat BELTRAMI werd opgericht. Op 23-jarige leeftijd ging Herwig Callewier de uitdaging aan en startte een bijzonder avontuur waarvan hij het succes zelf niet had kunnen inschatten. Het Harelbeeks bedrijf groeide uit tot een absolute trendsetter en innovator in de natuursteensector.

+

Emperador Black: 100% Griekse schoonheid

Deze Griekse marmer, gekleurd in diepzwarte achtegrond en rijkelijk doorspekt van fijne tot hevige bleke, ivoorkleurige adering is perfect voor talrijke toepassingen binnenshuis (wandbekleding, vloer, trap en interieurafwerking als keukenwerkblad)
De Emperador Black straalt pure klasse, elegante schoonheid en een karaktervolle look uit.

+

Nieuw 2016: MEGATEGELS

Groot, groter, grootst... de tendens naar uitzonderlijke XXL-formaten is niet meer weg te denken!. Beltrami pakt dan ook in 2016 groots uit met de introductie van de megategels in Pepperino Dark, Twilight en Nero Santiago. De megategels danken hun populariteit aan het ruimtelijk optisch effect dat ze schenken.

+

Toison d'Or: Brusselse eyecatcher!

Voor de uitwerking van de impressiante wenteltrap en de 600m² wandelruimtes van woon-en winkelcomplex Toison d' Or werd bewust gekozen voor de Tunesische kalksteen Thala Beige in verzoete afwerking. 

 

 

+

Realisatie in de kijker

Dit impressionant terras - volledig geplaatst op tegeldragers - is bekleed met de beigegetinte, uit één blok gezaagde natuursteen, Sinai Pearl. Deze Egyptische kalksteen herhaalt zich in de opstaande trap die je naar het indrukwekkend zwembad leidt. 

 

Inspireer me