Breng een bezoekje aan onze showroom en kies zelf uw natuursteen uit ons magazijn

In onze toonzaal nemen wij u mee op wandeling langs materialen, structuren, kleurschakeringen, formaten en afwerkingen.
Ons team van welopgeleide en evaren medewerkers staan u graag te woord voor professioneel advies!

Bezoek onze showroom

Stock platen en tegels

Bent u een Beltrami professional? Klik op STOCK PLATEN of STOCK TEGELS om eenvoudig en snel de beschikbare voorraad van onze platen en tegels te zien. Kies uw favoriete plaat of tegel, plaats uw bestelling en volg alles online op!

Van zulle tot zerk...

Hoe de passie voor natuursteen doorsijpelt in een familie van steenkappers...

Lees het volledige verhaal, en tal van andere inspirerende reportages in onze nieuwe editie van Bmagazine!

Lees meer

B stories

Beltrami viert 30ste verjaardag!

We schrijven dinsdag 29 april 1986, de dag dat BELTRAMI werd opgericht. Op 23-jarige leeftijd ging Herwig Callewier de uitdaging aan en startte een bijzonder avontuur waarvan hij het succes zelf niet had kunnen inschatten. Het Harelbeeks bedrijf groeide uit tot een absolute trendsetter en innovator in de natuursteensector.

+

Nieuw 2016: MEGATEGELS

Groot, groter, grootst... de tendens naar uitzonderlijke XXL-formaten is niet meer weg te denken!. Beltrami pakt dan ook in 2016 groots uit met de introductie van de megategels in Pepperino Dark, Twilight en Nero Santiago. De megategels danken hun populariteit aan het ruimtelijk optisch effect dat ze schenken.

+

Toison d'Or: Brusselse eyecatcher!

Voor de uitwerking van de impressiante wenteltrap en de 600m² wandelruimtes van woon-en winkelcomplex Toison d' Or werd bewust gekozen voor de Tunesische kalksteen Thala Beige in verzoete afwerking. 

 

 

+

Nero Santiago: nieuwkomer van formaat!

Ontdek deze Chinese graniet, gekenmerkt door een leuk samenspel van wit grofkorrelige en zwarte meer fijnkorrelige mineralen die een opvallend gestreept oppervlak vormen. Reeds beschikbaar in de reeks Megatiles.

+

Opfrisbeurt voor platenafdeling

Met meer dan 30 jaar ervaring in natuursteen moderniseerde Beltrami onlangs zijn platenafdeling en stemde het zijn aanbod beter af op de vraag van de markt naar materiaalsoorten, afwerkingen en trends in kleuren en toepassingen.

+

Realisatie in de kijker

Veelzijdigheid troef! Met de Simyra kalksteen vond architect Peter de Kegel (Basic Architects) een kwalitatieve natuursteen
die hij zowel als vloer-, wand- als gevelbekleding liet integreren in de woning!

Inspireer me