Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Het juiste onderhoud voor elke natuursteen

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. Een geschikt onderhoud is erg belangrijk om een leven lang van je natuursteen te kunnen genieten.

Ontdek het hier

Stock platen en tegels

Bent u een Beltrami professional? Klik op STOCK PLATEN of STOCK TEGELS om eenvoudig en snel de beschikbare voorraad van onze platen en tegels te zien. Kies uw favoriete plaat of tegel, plaats uw bestelling en volg alles online op!

Van zulle tot zerk...

Hoe de passie voor natuursteen doorsijpelt in een familie van steenkappers...

Lees het volledige verhaal, en tal van andere inspirerende reportages in onze nieuwe editie van Bmagazine!

Lees meer

B stories

Beltrami kleurt Juice&Beer bar groen op Interieur 2016

Naast een eigen stand in Hal 4, pronkt Beltrami Natuursteen ook op Juice&Beer bar met een nobel, exclusief materiaal in een trendy groen jasje: Green Galaxy.
Deze graniet laat zich erkennen door een krachtig, dominant spel van witte en groene adering op een bruingrijze achtergrond. Dit uniek kleurenpalet straalt een zekere imperfectie en extreme expressie uit maar biedt tegelijk elegantie en positieve energie in het interieur.
Met deze niet-alledaagse, eerder gedurfde keuze van de Green Galaxy, trekt Beltrami alle registers open en verzilvert zo haar plaats als trendsetter en innovator in natuursteen.

+

Beltrami ontmoet Luce di Carrara op Interieur 2016

Beltrami verrast je opnieuw met een gedurfde portie creativiteit en innovatie met natuursteen. Op Interieur 2016 werken ze hiervoor samen met de Italiaanse marmerleverancier Henraux - Luce di Carrara collectie. Designer Lorenzo Damiani staat in voor het unieke ontwerp van de stand, waarbij het natuurlijke, verfijnde karakter van natuursteen zal schitteren in een open, karaktervolle sfeer van strakke lijnen met puur wit, licht zilver en diepe zwarttinten.

+

Toison d'Or: Brusselse eyecatcher!

Voor de uitwerking van de impressiante wenteltrap en de 600m² wandelruimtes van woon-en winkelcomplex Toison d' Or werd bewust gekozen voor de Tunesische kalksteen Thala Beige in verzoete afwerking. 

 

 

+

Natuursteen als meerwaardezoeker: gevelbekleding

Een gevel bepaalt mee de architecturale uitstraling van een woning of project. Een rol waar natuursteen zich heer en meester voelt. De schoonheid van natuursteen als duurzame gevelbekleding schuilt in het unieke karakter van iedere steen. Het eindeloos spel van materialen, kleuren, afmetingen en diverse afwerkingen versterkt dit unicum nog meer.

+

Beltrami viert 30ste verjaardag!

We schrijven dinsdag 29 april 1986, de dag dat BELTRAMI werd opgericht. Op 23-jarige leeftijd ging Herwig Callewier de uitdaging aan en startte een bijzonder avontuur waarvan hij het succes zelf niet had kunnen inschatten. Het Harelbeeks bedrijf groeide uit tot een absolute trendsetter en innovator in de natuursteensector.

+

Realisatie in de kijker

Dit impressionant terras - volledig geplaatst op tegeldragers - is bekleed met de beigegetinte, uit één blok gezaagde natuursteen, Sinai Pearl. Deze Egyptische kalksteen herhaalt zich in de opstaande trap die je naar het indrukwekkend zwembad leidt.

Inspireer me