Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids

B stories

Welke natuursteen kies ik in mijn badkamer?

Natuursteen is een prima keuze voor je badkamer, zowel voor de vloer, de wanden als voor de interieurafwerking. Waarom? Hij garandeert een luxueuze en unieke look en resulteert in een duurzaam resultaat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je de juiste steen en afwerking kiest. Functioneel én esthetisch

+

Natuursteentrends 2018: interieur & exterieur

Natuursteen bezorgt jouw woning die unieke, stijlvolle en duurzame uitstraling. Binnen én buiten. Maar welke natuursteen kies je eigenlijk waar? Type, kleur, afwerking, formaat,... En ga je voor één concept of twee aparte stijlen voor interieur en exterieur? Een overzicht van de natuursteentrends 2018. What's hot en what's not?

+

Opening Stone Gallery! April 2018

Beltrami staat gekend voor haar rijke expertise en constante creatieve innovatie in natuursteen.

Eind april 2018 opent ze daarom haar gloednieuw Stone Gallery: een strak en lichtrijk gebouw van 3.300m² waar zowel populaire, als nieuwe en exclusieve soorten natuursteenplaten alle ruimte en aandacht krijgen die ze verdienen. Naast de klassieke marmers, donkere granieten en tijdloze kalkstenen zal men ook ware eyecatchers als Fior di Bosco, Breccia Imperiale, Sahara Noir, Travertino Nero, Breccia Rosso, Invisible Grey-Gold of Eclipsa Bianca van dichtbij kunnen bewonderen, voelen, vergelijken en selecteren.

Niet alleen de oppervlakte (3.300m²!), maar ook de presentatie van de onbewerkte natuursteenplaten in het zogenaamde etalage-effect zal een unicum zijn binnen de Benelux!


+

Natuursteen terras reinigen: zo pak je dat aan

Guur waaide de kille winter, maar aan alles komt een eind. De dagen lengen en de zon eist stilaan weer haar plaats op. Hoog tijd om een jaarlijkse lenteschoonmaak van jouw terras te plannen. Zo ben je zeker voorbereid en geniet je binnenkort optimaal van een lieflijke lente en zonnige zomer.

+

Beltrami en Brachot bundelen krachten

Per 10 november 2017 zijn de aandelen van de Beltrami Groep, een internationale groothandel in natuursteen met vestigingen in België (Harelbeke en Brugge), UK en Frankrijk overgedragen naar de groep Brachot-Hermant. De overdracht belooft een sterkere marktpositie en schaalvergroting voor zowel Beltrami en Stoneasy.com als voor Brachot. Dit bewijst dat de continuïteit en consolidatie in de natuursteen- en bouwsector voortduurt.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3