Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

 Enkel op afspraak 

 

 

 

Laat je inspireren door onze decoratieve en exclusieve natuursteen en ontdek de talrijke unieke mogelijkheden in afwerking en formaat.

 

Ontdek de inspiratiegids

B stories

Brachot-Hermant Group zet verder in op verticale integratie

Overname productie-unit ADHL (Les Ateliers du Haut Languedoc) versterkt positie van de Belgische natuursteenprofessional Brachot-Hermant Group in Frankrijk.

+

Pepperino Dark, één van de winnaars van de Designregio Kortrijk award.

Om het water dichter bij de Kortrijkzanen te brengen werden de kades aan de Leie vlak bij de historische Broeltorens verlaagd. Speciaal voor dit project ontwikkelden we de nieuwe afwerkingstechniek Gelido. Deze Gelido-techniek is een combinatie van verschillende afwerkingstechnieken. Hij maakt het oppervlak van de steen ruw maar geeft toch een egaal uitzicht en zorgt ervoor dat de Leieboorden gemakkelijk begaanbaar zijn, zonder slipgevaar.

+

Brachot-Hermant Group versterkt positie in Frankrijk door overname groeve Emile Rebillon

Brachot-Hermant Group neemt sinds kort de ontginnings- en productieactiviteiten over van de Emile Rebillon groeve, gelegen in het Bretonse Perros-Guirec. Met deze overname verstevigt Brachot-Hermant Group haar positie als belangrijkste producent van de graniet Rose de la Clarté en wordt de verdere internationale expansie ondersteund. Brachot-Hermant Group is tevens eigenaar van de dichtbij gelegen SAG-sites (Société Armoricaine de Granit), eveneens actief in de ontginning van de roze graniet.

+

Tegels in natuursteen voor buiten: ideaal voor je terras en rond je zwembad

Met tegels in natuursteen voor buiten combineer je het beste van alle werelden. Buitentegels in natuursteen rond je zwembad, poolhouse of op terras zijn stijlvol, duurzaam en van absolute topkwaliteit!

+

Beltrami zet schouders mee onder Trustone-Initiatief

Op vrijdag 10 mei 2019 ondertekende Beltrami - samen met de voltallige Febenat confederatie - het Trustone convenant in aanwezigheid van Minister-president Geert Bourgeois.

Trustone is een Vlaams-Nederlands initiatief waarbij overheden, vakbonden, ngo's en de natuursteensector afspraken maken voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen uit risicolanden zoals India en China.

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3