Een bezoek aan onze showroom in Harelbeke?

Enkel op afspraak 
-
Opgelet! Verkeershinder mogelijk door werken in de Venetiëlaan. Volg de omleiding via de Harlemboislaan.

GEÏNSPIREERD DOOR @BELTRAMINATURALSTONE

Inspireer anderen en pronk met je realisatie in natuursteen door #Beltraminaturalstone te taggen in je Instagram-foto's.

B stories

Belgische Blauwe Hardsteen: klassieker in een moderne omgeving

Een lichtgrijze look en een korrelige structuur die een strakke, moderne villa nog meer karakter geeft. Je zou haast niet denken dat we het hier over de eerder traditionele Belgische Blauwe Hardsteen hebben.

+

3.200 vierkante meter Indische zandsteen voor chocoladeparadijs

In Luxemburg opende eind 2019 Casa Ferrero. De Italiaanse zoetwarenfabrikant bouwde een gloednieuw kantorencomplex. Een referentieproject voor de architectuur waar de Indische zandsteen de vloer siert.

+

Natuursteen: het ingrediënt voor jouw ideale staycation en tuinbeleving

Een zomerlang in je tuin vertoeven? Met een buitenomgeving in harmonie waar natuursteen van je terras langheen het zwembad tot in je poolhouse doorvloeit maak je er een aangenaam verblijf van. 

+

Je terras in natuursteen schoonmaken? Piece of cake dankzij deze onderhoudsproducten!

Een fikse regenbui doet al wonderen voor je natuursteentegels! Verkies je toch om je terrastegels grondiger te reinigen? Klaar de klus dan met de juiste onderhoudsproducten voor natuursteen.

+

Beltrami presenteert: de belangrijkste interieur- en tegeltrends van het moment!

Beltrami neemt jou mee langsheen de meest in het oog springende interieurtrends van 2020, en vertaalt dit naar een bijzonder ogend aanbod in natuursteen voor binnen en buiten. 

+
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3