Groep Beltrami

 

BELTRAMI NV werd opgericht in 1986 door Herwig Callewier en staat al meerdere decennia gekend voor zijn rijke expertise en innovatieve aanpak in natuursteen. Beltrami gaat continu op zoek naar nieuwe materialen, bijzondere formaten, originele afwerkingen en speciale toepassingen. Dit innovatief karakter, de jarenlange ervaring, het deskundig advies en aandacht voor duurzaam ondernemen & Human Capital vormen de basis voor een succesvolle onderneming.

Sinds november 2017 maakt Beltrami deel uit van de groep Brachot-Hermant die sterk staat in de ontginning en productie van natuursteenblokken en platen. Brachot - Hermant is het familiebedrijf van de familie Van Overberghe. Vandaag staat Dirk Van Overberghe samen met zijn vrouw Vinciane Vaernewyck (3de generatie) en hun kinderen Gilles, Lucas en Pauline (4de generatie) aan het roer van het familiebedrijf.

De groep Brachot-Hermant is een internationale groothandel met 11 steengroeves, 7productie units en 12 depots verspreid over Europa, Afrika en Indië. Herwig Callewier neemt de rol van General Manager Beltrami op zich en zetelt in de directieraad van de Brachot-Hermant Group. 

cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3