Brochures

Binnenvloeren in natuursteen - zo houd je ze mooi

Graniet, basalt, marmer, kalksteen, leisteen, travertin,... Allemaal behoren ze tot de grote natuursteenfamilie. Door hun veelzijdigheid kunnen ze geplaatst worden in tal van toepassingen, dus ook als binnenvloer. Naast veelzijdig zijn de verschillende natuursteensoorten ook uniek. En daarom vragen ze elk een specifiek onderhoud.

Binnenvloeren in natuursteen - zo houd je ze mooi

Natuursteengids voor buiten

In deze buitengids nemen we u graag mee in de wereld van natuursteen. We brengen u graag in contact met onze unieke materialen, uitzonderlijke toepassingen, opmerkelijke afwerkingen en bijzondere formaten. Natuursteen is extreem veelzijdig. Net daarom is het dé aangewezen keuze voor duurzame realisaties.

 

Natuursteengids voor buiten

Trendy Terrazzo

Ook dit jaar bepalen de nieuwe designs en kleuren van de Terrazzo-collecties de trend. Met blikvangers als Terrazzo Ciotolli Beige, Terrazzo Verde Alpi, Unimarble Michelangelo of Unimarble Navona brengen onze kwaliteitsvolle Terrazzocollecties warmte, speelsheid en een vleugje nostalgie in huis. 

 

Terrazzo brochure

Eerlijke zandsteen

In India, waar populaire zandsteenproducten zoals Kandla Grey en Kandla Ochre worden aangekocht, zijn de arbeids- en leefomstandigheden soms twijfelachtig. Beltrami en Stoneasy breken op diverse fronten een lans voor duurzamere handel, niet te verwarren met filantropie.

 

Eerlijke zandsteen


Fossil Stone

Beltrami Natural Stone pakt uit met een bijzonder en exclusief product uit de fossiele laag van de Kilkenny Limestone groeves. Deze Ierse groeves in Blauwe Hardsteen zijn eigendom van de Brachot-Hermant Group, waartoe ook Beltrami Natural Stone behoort.

 

 

 

Fossil Stone by Beltrami


Inspiratiegids 

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een uniek product uit de natuur. Een verrassend veelzijdig en puur materiaal dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Die natuurlijke schoonheid koppelen we aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

 

 

 

Interieurbrochure 2018-2020


Inspiratiegids 

De natuur laat zich niet temmen. Of toch ? Met veel product- en vakkennis komen we bij Beltrami aardig in de buurt. Het grillige lijnenspel, het kleurenpalet, de fascinerende adering, de wisselende patronen. Ze maken ons product mooier met de jaren, authentiek en écht exclusief. Dat geldt zowel voor onze eindeloze keuze aan marmers en granieten als voor kalksteen, blauwsteen, basalt,...

 

Interieurbrochure 2017-2018


BOORDSTENEN & KANTSTROKEN KILKENNY LIMESTONE

Kilkenny Limestone is een duurzame, kwalitatieve en authentieke blauwsteen,ontgonnen uit eigen groeves gelegen in de Ierse regio Kilkenny. Zijn karakteristieke schoonheid en veelzijdigheid maken deze steen geschikt voor verschillende toepassingen binnen- en buitenshuis. 

BOORDSTENEN & KANTSTROKEN KILKENNY LIMESTONE


PARTNER VOOR BESTRATINGEN

Beltrami maakt openbare ruimtes mooier en geeft cachet aan om het even welk project. Wij helpen u met de meest kwalitatieve, innovatieve en duurzame natuursteen die tijd en weer trotseren. Afkomstig uit groeves waarmee we een sterke vertrouwensband hebben, in Europa of ver daarbuiten.                                                                                            

Folder Bestratingen

 

STONITE - DE NIEUWE GRANITOTEGEL

Stonite is een lichte en dunne versie van alomgekende marmermozaïek (granito-terrazzo tegel), een ecologisch verantwoord product, samengesteld uit marmerkorrels en kwalitatief wit Portland cement als bindmiddel. Het basismateriaal is duurzaam en sterk, en biedt een hoge hitte- en krasweerstand. 

Stonite Folder


Corporate brochure Beltrami

Met deze brochure wil ik je kennis laten maken met ons familiebedrijf en onze manier van werken. Laat je inspireren...

Herwig Callewier

Natuursteenprofessional en -fan sinds 1984

Corporate brochure
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3