Brochures

Inspiratiegids

Onze passie voor natuursteen begint in de groeve. We selecteren ter plaatse en weten zo exact waar ons materiaal vandaan komt: uit de natuur. Die is nooit hetzelfde en valt niet te imiteren. Ons basisproduct is dus cruciaal, en daar gaat ons internationale aankoopteam wereldwijd naar op zoek met in het achterhoofd de nieuwste bouw-, interieur- & designtrends. Kom meer te weten over onze platenafdeling en onze gloednieuwe Stone Gallery.

Interieurbrochure 2018

Natuursteengids voor buiten

In deze buitengids nemen we u graag mee in de wereld van natuursteen. We brengen u graag in contact met onze unieke materialen, uitzonderlijke toepassingen, opmerkelijke afwerkingen en bijzondere formaten. Natuursteen is extreem veelzijdig. Net daarom is het dé aangewezen keuze voor duurzame realisaties zoals opritten, terrassen, bestratingen, gevelbekledingen. En voor toepassingen in de tuin bij trappen en zwembaden. 

Natuursteengids voor buiten

PARTNER VOOR BESTRATINGEN

Beltrami maakt openbare ruimtes mooier en geeft cachet aan om het even welk project. Wij helpen u met de meest kwalitatieve, innovatieve en duurzame natuursteen die tijd en weer trotseren. Afkomstig uit groeves waarmee we een sterke vertrouwensband hebben, in Europa of ver daarbuiten.                                                                                            

Folder Bestratingen

Corporate brochure Beltrami

Met deze brochure wil ik je kennis laten maken met ons familiebedrijf en onze manier van werken. Laat je inspireren...

Herwig Callewier
Natuursteenprofessional en -fan sinds 1984

a


Corporate brochure

BQS Folder 2017

BQS-kwartscomposiet is een compact en duurzaam product dat tegelijk kras- en vlekbestendig is, en daardoor zeer eenvoudig in onderhoud. Naast het gebruik als keukenwerkblad, is de BQS-reeks ook prima geschikt voor vloer-, trap- of wandbekleding, of voor andere interieurtoepassingen, zoals in de badkamer.

BQS folder 2017

Trendy Terrazzo 

Gespikkelde designs in Terrazzo stijl springen meteen in het oog. Vandaag is deze vintage trend weer helemaal terug. Je vindt Terrazzo terug in vloeren, aanrechtbladen, wand- en trapbekleding of in decoratieve elementen in huis. Beltrami inspireert je graag met haar nieuwe reeks trendy Terrazzo designs in de BTL en BMC collecties.

Terrazzo
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3