Brochures

B Magazine 5

Dit nieuwe nummer van ons B-magazine brengt je alvast een aantal natuursteenverhalen: naast een getuigenis van een marmerverwerker pur sang, zijn er ook reportages over twee niet-alledaagse stenen (Eski Beige en Muschelkalk), een update over het Polygone project in Zuid-Frankrijk, en nog veel meer. Enjoy!

B Magazine 5

Inspiratiegids

Natuursteen is onze passie. Die begint in de groeve. We selecteren ter plaatse en weten dus exact waar ons materiaal vandaan komt. Het is onze garantie op kwalitatieve en duurzame natuursteentegels en -platen.
Kom meer te weten over onze platenafdeling en ons gloednieuw Stonelab.

Interieurbrochure 2017

BQS Folder 2017

BQS-kwartscomposiet is een compact en duurzaam product dat tegelijk kras- en vlekbestendig is, en daardoor zeer eenvoudig in onderhoud. Naast het gebruik als keukenwerkblad, is de BQS-reeks ook prima geschikt voor vloer-, trap- of wandbekleding, of voor andere interieurtoepassingen, zoals in de badkamer.

BQS folder 2017

Natuursteengids voor buiten

Deze buitengids zal u rondleiden in de mogelijkheden die natuursteen biedt als buitentoepassing. Denk maar aan terras, oprit, gevel,... U wordt wegwijs gemaakt in de rijke wereld van natuursteen met inspirerende foto's, boeiende informatie en handige tips.

Natuursteengids voor buiten

Natuursteengids voor binnen

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste natuursteen kiest voor een bepaalde toepassing. In de natuursteengids voor binnen adviseren wij u welke natuurstenen geschikt zijn voor vloer, wand, keukenwerkblad,...

 

Natuursteengids voor binnen

Corporate brochure Beltrami

Met deze brochure wil ik je kennis laten maken met ons familiebedrijf en onze manier van werken. Laat je inspireren...

Herwig Callewier
Natuursteenprofessional en -fan sinds 1984

Corporate brochure
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3