Beltralinea natuursteenstrips

U bent tegelhandelaar, vloerlegger, verdeler...?

Surf naar de website voor professionelen.

antalya cream gekloven

In de kijker!

Natuursteenstrips Antalya cream in een gekloven afwerking.

Pepperino dark stoneskin

Nieuw: Pepperino dark stoneskin

Tuscany mozaïeken type S2

Nieuw type mozaïeken

Mozaïeken in Tuscany, type S2 gekloven

De vraag naar natuursteenstrips is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteenstrips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur of om uw gevel een originele toets te geven. U kan kiezen voor ruwe strips zoals Stoneskin en Rockpanels of voor een vlakke afwerking, verzoet of natuurruw. Recent werd het aanbod uitgebreid met mozaïeken in natuursteen, Beltralinea Mosaics. We bieden 7 verschillende types mozaïeken in 8 natuurstenen. Kortom, Beltralinea biedt voor elk wat wils!


Beltralinea strips

ardesia nera natuurruw

Het aanbod Beltralinea natuursteenstrips biedt een ruime keuze aan strips voor terras, oprit, gevel en wand. De natuursteenstrips zijn een perfecte aanvulling op de vloertegels in natuursteen. Bijna in elke natuursteen bieden wij ook strips aan zodat u creatieve combinaties kan maken. Denk maar aan een badkamervloer in Black slate, gecombineerd met strips aan de wand van de inloopdouche. Of als originele gevelbekleding? Ook voor de oprit kan u strips kiezen, wij raden dan een dikte aan van 3 cm.


Beltralinea stoneskin

Beltralinea stoneskin

Beltralinea Stoneskin is een reeks ruwe natuursteenstrips die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden als wand- of gevelbekleding. Zoals de naam van de afwerking "stoneskin" het letterlijk aangeeft, wordt er met de 'huid van de natuursteen' een wandbekleding geproduceerd. De korst- of randplaten worden in fijne reepjes gesneden en verzameld in een plaket van formaat 60 x 15 cm. Dit zorgt ervoor dat de plaatsing heel wat sneller en eenvoudiger wordt en er geen 'voegen' zichtbaar zijn. De strips worden geplaatst door middel van dubbele verlijming met Beltraflex.

Het resultaat is een originele gevel! Ook in combinatie met hout of crepi (gevelpleister) geven deze strips een natuurlijke toets aan uw woning.

Stoneskin is verkrijgbaar in verschillende materialen en biedt een uitgebreid kleurenpallet, van beige tot donkergrijs: Ardesia Nera, Black Quartz, Bluestone, Everest Green, Oriental Basalt, Oyster, en Pepperino Dark.


Beltralinea rockpanels

Beltralinea rockpanels

De Rockpanels zijn een variant op de Stoneskin afwerking maar dan in een nog meer ruwe vorm. Rockpanels zijn onregelmatige, ruwe stukken natuursteen gegoten in een betonplaket. U kan deze natuursteenstrips binnen én buiten toepassen, gegarandeerd creeërt u een muur met karakter! De eenvoudige verlijming van deze elementen (± 56 x 15,2 cm) garandeert een vlotte plaatsing. De Rockpanels zijn te verkrijgen in Rusty slate en Rusty quartz natuurruw.


Beltralinea mosaics

Beltralinea mosaics

De reeks mozaïeken in natuursteen, Beltralinea Mosaics, is een bonte verzameling van formaten, stijlen en kleuren. De meest populaire toepassing voor natuursteenmozaïeken is de badkamer: als douchewand, in de wellnessruimte of hammam. 

Beltralinea Mosaics wordt aangeboden in 8 natuurstenen, telkens in 5 verschillende types. De rechthoekige mozaïeken van  4x2 cm zijn te verkrijgen met rechte voegen en halfsteens. Een derde type is een onregelmatig type in formaat 2x2-5 cm. Type M2 en M4 zijn de nieuwkomers: vierkanten van 2.3x2.3 cm of van 4.9x4.9 cm. 

cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3