B Priority: afhaling binnen 24u zonder wachttijd

Vermijd wachttijden bij afhaling

Vermijd wachttijden bij afhaling

Om wachttijden bij afhaling te beperken lanceren we een nieuw concept: B Priority.
B Priority garandeert een snelle afhaalservice binnen de 24 uur.

We kunnen deze snelle service enkel garanderen wanneer u op minimum 1 dag op voorhand laat weten wanneer (dag + uur) u wenst af te halen. We vragen u ook een definitieve lijst van gewenste orders door te sturen.

Concreet betekent dit dat we orders die worden doorgegeven op maandagmorgen kunnen klaarzetten tegen dinsdagmorgen, indien maandagnamiddag dan kan er ten vroegste dinsdagnamiddag afgehaald worden. De priority service is dus een 24u service.

Bij aankomst voor afhaling parkeert u op de voorziene priority zone. De zone bevindt zich vlak naast het hoofdmagazijn en is duidelijk te herkennen aan het B priority logo en de geschilderde parkeerplaats.

Wij garanderen dat B Priority klanten altijd met voorrang geladen worden. Bovendien hoeft u als chauffeur niet meer binnen te gaan via het onthaal voor het papierwerk. Wij zorgen ervoor dat alle papieren klaar liggen in het magazijn zodat u geen kostbare tijd verliest.

Gelieve het infodocument met de voorwaarden voor de B Priority service na te lezen. Indien u nog vragen heeft over B Priority kan u terecht bij Yves Comptdaer.

Download hier de voorwaarden voor de B Priority service
cdf2a5d1e6df4d4d87517bf3da5513a3