België
Ik zoek natuursteen

Bezoek onze showroom

Showroom

Bekijk de brochures

Brochures

Website voor Professionals

Professionals
Deelname Interieur Kortrijk 2014!

Deelname Interieur Kortrijk 2014!

'De natuur valt niet te imiteren'

Wij nemen deel aan de biënnale Interieur Kortrijk 2014! In hal 4, op stand 421 stellen wij een exclusiviteit uit ons gamma voor. We willen vooral architecten en interieurarchitecten introduceren in de wereld van natuursteen. Ons doel is om hen in de eerste plaats te laten kennismaken met het ruwe en ruige aspect van dit natuurlijk bouwmateriaal, even helemaal back to basics. En hen daarna te verrassen met een perfect afgewerkt eindproduct dat multifunctioneel kan worden toegepast in elk interieur. Daarnaast introduceren we ook een aantal nieuwe afwerkingsvormen van natuursteentegels en platen: brossato, skintouch, sabbiatino, rigato,... 

pepperino dark terrastgels natuursteen

Ontdek de online natuursteenwijzers!

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn kwaliteiten. Een terras, oprit of gevel in natuursteen is gegarandeerd een duurzame keuze. De belangrijkste regel is: "Kies de juiste natuursteen voor elke toepassing." Maak gebruik van onze online natuursteenwijzer en vindt de perfecte natuursteen voor uw project:

Ik zoek natuursteen voor buiten

natuursteentegels vloer in natuursteen beltrami

Natuursteen betekent een belangrijke meerwaarde voor uw woning. Dankzij de vele soorten, afwerkingen en formaten kan natuursteen doorheen uw interieur overal toegepast worden. Denk maar aan vloertegels, trappen, wandbekleding, douche, keukenwerkblad,... Ontdek via de natuursteenwijzer de veelzijdigheid van natuursteen voor binnen:

Ik zoek natuursteen voor binnen

Natuursteen onderhouden binnen & buiten

Natuursteen onderhouden binnen & buiten

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn kwaliteiten.

Het onderhoud van de natuursteentegels speelt hierin een erg belangrijke rol. Een vloer of terras in natuursteen die op de juiste manier wordt onderhouden zal een mooie patina vertonen en prachtig verouderen.

In tegenstelling tot wat wel eens wordt beweerd is het onderhoud van natuursteen niet per definitie moeilijk of intensief. Natuursteen onderhouden is net heel gemakkelijk als u onze onderhoudstips in het achterhoofd houdt.

natuursteenstrips white quartz stoneskin

Originele gevel in natuursteenstrips

De vraag naar natuursteenstrips is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteenstrips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur of om uw gevel een originele toets te geven. U kan kiezen voor ruwe strips zoals Stoneskin en Rockpanels of voor een vlakke afwerking, verzoet of natuurruw. Recent werd het aanbod uitgebreid met mozaïeken in natuursteen, Beltralinea Mosaics. We bieden 5 verschillende types mozaïeken in 8 natuurstenen. Kortom, Beltralinea biedt voor elk wat wils!