België
Ik zoek natuursteen

Bezoek onze showroom

Showroom

Bekijk de brochures

Brochures

Website voor Professionals

Professionals
kandla grey natuurruw natuursteen voor oprit

Ontdek de online natuursteenwijzers!

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn kwaliteiten. Een terras, oprit of gevel in natuursteen is gegarandeerd een duurzame keuze. De belangrijkste regel is: "Kies de juiste natuursteen voor elke toepassing." Maak gebruik van onze online natuursteenwijzer en vindt de perfecte natuursteen voor uw project:

Ik zoek natuursteen voor buiten

Natuursteen betekent een belangrijke meerwaarde voor uw woning. Dankzij de vele soorten, afwerkingen en formaten kan natuursteen doorheen uw interieur overal toegepast worden. Denk maar aan vloertegels, trappen, wandbekleding, douche, keukenwerkblad,... Ontdek via de natuursteenwijzer de veelzijdigheid van natuursteen voor binnen:

Ik zoek natuursteen voor binnen

Nieuwe natuursteenbrochure voor binnen!

Nieuwe natuursteenbrochure voor binnen!

De nieuwe natuursteengids voor binnen is beschikbaar! In deze brochure informeren wij u over de natuurstenen die geschikt zijn voor vloeren en wanden. U vindt in deze brochure ook veel sfeerbeelden terug die zorgen voor de nodige inspiratie.

Kennismaken met de Beltralinea natuursteenstrips

Kennismaken met de Beltralinea natuursteenstrips

De vraag naar natuursteenstrips is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteenstrips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur of om uw gevel een originele toets te geven. U kan kiezen voor ruwe strips zoals Stoneskin en Rockpanels of voor een vlakke afwerking, verzoet of natuurruw. Recent werd het aanbod uitgebreid met mozaïeken in natuursteen, Beltralinea Mosaics. We bieden 5 verschillende types mozaïeken in 8 natuurstenen. Kortom, Beltralinea biedt voor elk wat wils!

Betaalbare natuursteen voor landelijk interieur

Betaalbare natuursteen voor landelijk interieur

Tijdloze en landelijke interieurs zijn hip! We spelen hier graag op in met het Convento gamma. Convento omvat een reeks natuurstenen met verouderde afwerking in een origineel formaat. Het zijn banden met verschillende lengtes en een vaste breedte van 20 cm. Zo creëert u in een landelijk interieur een speels effect. 
Voor deze reeks hebben we een aantal tijdloze natuurstenen gekozen: Asian blue, Bianco carrara cd, Emperador, Mula white, Noir d'orient, Saga beige, Sinai pearl en Trinity cream. De particuliere richtprijzen voor Convento starten al vanaf 29 EUR/m² (excl. btw).